HOME
Tarieven
Zo werkt het
Vragen (FAQ)

English, Deutsch,
Español, Arab, Italiano

Storing melden
Kontakt

Krijg onze tarieflijst gratis thuisgestuurd
TeleDiscount Banners

Voorwaarden

 Telediscount nieuws 
Wil je weten wanneer jouw favoriete land in de aanbieding is? Vul je emailadres in voor onze gratis nieuwsbrief!


Print deze pagina 


Telediscount werkt met 0900/0909-toegangsnummers om je goedkoop te laten bellen. Wanneer je één van de toegangsnummers draait, hoor je eerst onze unieke, gratis tariefmelding. Zo weet je altijd precies wat het gesprek gaat kosten.

Een overzicht van alle toegangsnummers en bestemmingen vind je hier. De 090X-nummers worden door de KPN afgerekend op je telefoonnota onder het kopje: 0900-servicenummers. Je betaalt dus géén extra kosten, alleen het tarief dat je hoort als je het toegangsnummer hebt gedraaid. Tarieven gelden voor vaste aansluitingen. Bel je met je mobiele telefoon, dan geldt vaak een toeslag van je mobiele provider. Klik hier voor meer info.

Om supergoedkoop te bellen naar bijvoorbeeld de VS, kies je dus eerst het bijbehorende 0900-nummer, dan de landcode (001), gevolgd door het abonneenummer ZONDER 0. Dus: (0900 1521) - wacht op verbinding -001-202-4561414

Als je een nummer intoetst, sluit dan af met een hekje (#). Vind je het bellen te lang duren, toets dan een "9". Je komt dan terug in het Hoofdmenu. Is het nummer dat je belt in gesprek, krijg je nu een "Herhalingsmogelijkheid" (erg makkelijk!)

Je hoeft je niet eerst aan te melden, je kan meteen bellen. Voor vragen mbt de telediscount-diensten, klik je hier.

Gebruik je TeleDiscount met je mobiele telefoon? Klik hier voor belangrijke info.

Telediscount tarieven (19.03.19)
Kies een bestemming:

Naar vaste telefoons
 cpm
Via toegangsnummer

Naar mobiele telefoons
 cpm
Via toegangsnummer

Wij zijn bijzonder blij met jullie! Onze zoon is in Zuid-Afrika geweest i.v.m. studie. Daarom had hij daar een Sim-card gekocht, zodat wij hem konden bellen zonder kosten aan zijn kant. Via KPN was dit 86 cent per minuut en tele 2 vroeg ruim 60 cent. Toen kwam er een folder van uw bedrijf in onze brievenbus. Sindsdien hebben wij voor een habbekrats kunnen bellen! De verbinding was altijd snel gemaakt en de nota's via de normale KPN afrekeningen vielen reuze mee!
Met vriendelijke groet, Will T. Amstelveen
meer>>  

Ook iets leuks aan ons te melden? Klik hier!

Google

Search WWW
Search Telediscount

Beluister de Telediscount radiospot!


© 1998 - 2019 Telediscount bv | Alle rechten voorbehouden | Home | Tarieven | Kontakt |