Zo bel je met Telediscount:

Telediscount werkt met 0900/0909-toegangsnummers om je goedkoop te laten bellen. Wanneer je één van de toegangsnummers draait, hoor je eerst onze unieke, gratis tariefmelding. Zo weet je altijd precies wat het gesprek gaat kosten.

Een overzicht van alle toegangsnummers en bestemmingen vind je hier. De 090X-nummers worden door de KPN afgerekend op je telefoonnota onder het kopje: 0900-servicenummers. Je betaalt dus géén extra kosten, alleen het tarief dat je hoort als je het toegangsnummer hebt gedraaid. Tarieven gelden voor vaste aansluitingen. Bel je met je mobiele telefoon, dan geldt vaak een toeslag van je mobiele provider.

Om supergoedkoop te bellen naar bijvoorbeeld de VS, kies je dus eerst het bijbehorende 0900-nummer, dan de landcode (001), gevolgd door het abonneenummer ZONDER 0. Dus: (0900 1521) - wacht op verbinding -001-202-4561414

Als je een nummer intoetst, sluit dan af met een hekje (#). Vind je het bellen te lang duren, toets dan een "9". Je komt dan terug in het Hoofdmenu. Is het nummer dat je belt in gesprek, krijg je nu een "Herhalingsmogelijkheid" (erg makkelijk!)

Je hoeft je niet eerst aan te melden, je kan meteen bellen. Voor vragen mbt de telediscount-diensten, klik je hier.